Om Oss

Vi er elsker musikk og vi elsker festivaler. Det er på festivaler vi kan møte likesinnede og virkelig kose oss i felleskap. Så vi synes det er synd at mange av de store festivalene nå forsvinner. Håpet er at vi får se mange flere av de mindre festivalene, slik som vinterlyd.

Vi håper også at mange flere vil se nytten av å kunne tilby spesielle musikk sjangere på festivaler så det ikke bare blir de samme artistene og de samme sjangrene som dominerer hele tiden. Variasjon er nøkkel til suksess synes vi.

Gruppemøte!

Vi har en uformell struktur i gruppen, med prat stort sett over nettet og på e-post. Vi møtes på forskjellige festivaler rundt om i Norge og i Europa. Med årene så føler vi at vi har virkelig fått en god oversikt over hva som rører seg der ute og vi ønsker å jobbe for å fremme festivalkulturen.

Vi er en helt frivillig organisasjon og ønsker å være en støtte til de som går med en drøm om å starte en festival. Vi ønsker også å få flere skribenter som kan dele sine erfaringer med festivaler og gjerne komme med flere tips. Det er mange som elsker festivaler og vi vil gjerne få flere med oss i gruppen. Send oss en e-post på kontakt@hellmusicfestival.com og vi svarer så fort vi kan!